Δρ. Δημήτριος Παπαπέτρου

Ο Δρ Παπαπέτρου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου, λαμβάνοντας το πτυχίο της ιατρικής το 1973.
Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Friedrichshain στο Βερολίνο, όπου εξειδικεύτηκε το 1978

Δρ. Αφροδίτη Ελισσαίου-Ξενοφώντος

Η Δρ. Ελισσαίου-Ξενοφώντος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Μαιευτική και Γυναικολογία στο Μακάριο Νοσοκομείο της Λευκωσίας και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα». Απέκτησε την ειδίκευση της στην Αθήνα και εργάστηκε ως συνεργάτης ερευνητής μαζί με τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη στο Harris Birthright Center for Foetal Medicine του Kings College Hospital στο Λονδίνο. Η Δρ. Ελισσαίου-Ξενοφώντος εντάχθηκε στο Ιατρικό Κέντρο το 1998.
Έχοντας βιώσει η ίδια 3 φορές την εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού τον υποστηρίζει απόλυτα και για αυτό ενθαρρύνει τις έγκυες της με συνεχή υποστήριξη αλλά και μέσα από τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής και τα ειδικά σεμινάρια που προσφέρονται στο Ιατρικό Κέντρο Μητέρα και Παιδί να βιώσουν αυτή την εμπειρία. Επίσης υποστηρίζει τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή(VBAC).
Με τη βοήθεια υπερσύγχρονων μηχανημάτων ασχολείται με την διενέργεια τρισδιάστατου (3D) και τετραδιάστατου (4D) υπερηχογραφήματος, τόσο στην Μαιευτική όσο και στην Γυναικολογία. Επίσης αναλαμβάνει περιπτώσεις γυναικών με επαναλαμβανόμενες αποβολές καθώς και κυήσεις υψηλού κινδύνου.
Κάτι καινούριο που έχει έρθει στο Ιατρικό Κέντρο Μητέρα και Παιδί είναι το Mona Lisa laser και η Δρ Ελισσαίου ασχολείται με όλες τις εφαρμογές του στην Γυναικολογία.
Η δρ Ελισσαίου είναι συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας από το 2014 και πρόσφατα έχει προαχθεί σε κλινικό βοηθό καθηγητή (Clinical Assistant Professor).

Δρ. Ελένη Πίπη

Η Δρ Πίπη αποφοίτησε από τη Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης κι έλαβε την ειδικότητα της στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία της Θεσσαλονίκης. Ακολούθως εργάστηκε μαζί με τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη στο Kings College Hospital του Λονδίνου, όπου εξειδικεύτηκε στα Διαγνωστικά Υπερηχογραφήματα και την Προγεννητική Διαγνωστική.

Δρ. Γιώργος Αναστασίου

Ο Δρ Αναστασίου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Λειψίας και ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Staedtische Frauenklinik Leipzig, ένα νοσοκομείο φημισμένο για την εμπειρία και παράδοση του στη Μαιευτική και Γυναικολογική Χειρουργική.

Δρ. Αβραάμ Παντέχης

Ο Δρ Αβραάμ Παντέχης αποφοίτησε από την Ιατρική Ακαδημία Σόφιας. Εκπαιδεύτηκε στην Μαιευτική και Γυναικολογία στο Μακάριο Νοσοκομείου της Λευκωσίας. Απέκτησε την ειδίκευση του στην Θεσσαλονίκη το 1997 και στη συνέχεια εργάστηκε ως συνεργάτης ερευνητής μαζί με τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαίδη

Δρ. Αντρέας Καβαλλάρης

Ο Καθηγητής Δρ Ανδρέας Καβαλλάρης είναι επισκεπτόμενο μέλος της ιατρικής μας ομάδας. Ο Δρ Καβαλλάρης, ο Επικεφαλής της Γυναικολογικής Ογκολογίας στην κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, ειδικεύεται:

Δρ. Αναστάσης Αναστασιάδης

Ο Δρ Αναστάσης Αναστασιάδης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην Μαιευτική και Γυναικολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου – Αλεξάνδρα» στην Αθήνα.

Δρ. Αντρεα Σιάηλου

Η Δρ. Άντρεα Σιάηλου αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Ελλάδα. Πήρε τον τίτλο της ειδικότητας Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Lukaskrakenhaus στο Neuss, Γερμανίας. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Επιμελήτρια Α’ στη γυναικολογική κλινική του Bethesda Krankenhaus στο Duisburg Γερμανίας, το οποίο αποτελεί κέντρο Ενδομητρίωσης και γυναικολογικών καρκίνων. Κατέχει πιστοποιητικό λαπαροσκοπικής και υστεροσκοπικής χειρουργικής (Minimal Invasive Chirurgie – MIC I) από τη γερμανική εταιρεία ενδοσκόπησης (AGE).
Επιπλέον, η Δρ. Σιάηλου είναι πιστοποιημένη στη διενέργεια ιατρείου παιδικής και εφηβικής γυναικολογίας από τη γερμανική εταιρεία Kinder – und Jugendgynaekologie e.V