Δρ. Δημήτριος Παπαπέτρου

Ο Δρ Παπαπέτρου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου, λαμβάνοντας το πτυχίο της ιατρικής το 1973.
Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Friedrichshain στο Βερολίνο, όπου εξειδικεύτηκε το 1978

Δρ. Αφροδίτη Ελισσαίου-Ξενοφώντος

Η Δρ. Ελισσαίου-Ξενοφώντος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Μαιευτική και Γυναικολογία στο Μακάριο Νοσοκομείο της Λευκωσίας και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα». Απέκτησε την ειδίκευση της στην Αθήνα και εργάστηκε ως συνεργάτης ερευνητής μαζί με τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη στο Harris Birthright Center for Foetal Medicine του Kings College Hospital στο Λονδίνο. Η Δρ. Ελισσαίου-Ξενοφώντος εντάχθηκε στο Ιατρικό Κέντρο το 1998.
Έχοντας βιώσει η ίδια 3 φορές την εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού τον υποστηρίζει απόλυτα και για αυτό ενθαρρύνει τις έγκυες της με συνεχή υποστήριξη αλλά και μέσα από τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής και τα ειδικά σεμινάρια που προσφέρονται στο Ιατρικό Κέντρο Μητέρα και Παιδί να βιώσουν αυτή την εμπειρία. Επίσης υποστηρίζει τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή(VBAC).
Με τη βοήθεια υπερσύγχρονων μηχανημάτων ασχολείται με την διενέργεια τρισδιάστατου (3D) και τετραδιάστατου (4D) υπερηχογραφήματος, τόσο στην Μαιευτική όσο και στην Γυναικολογία. Επίσης αναλαμβάνει περιπτώσεις γυναικών με επαναλαμβανόμενες αποβολές καθώς και κυήσεις υψηλού κινδύνου.
Κάτι καινούριο που έχει έρθει στο Ιατρικό Κέντρο Μητέρα και Παιδί είναι το Mona Lisa laser και η Δρ Ελισσαίου ασχολείται με όλες τις εφαρμογές του στην Γυναικολογία.
Η δρ Ελισσαίου είναι συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας από το 2014 και πρόσφατα έχει προαχθεί σε κλινικό βοηθό καθηγητή (Clinical Assistant Professor).

Δρ. Ελένη Πίπη

Η Δρ Πίπη αποφοίτησε από τη Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης κι έλαβε την ειδικότητα της στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία της Θεσσαλονίκης. Ακολούθως εργάστηκε μαζί με τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη στο Kings College Hospital του Λονδίνου, όπου εξειδικεύτηκε στα Διαγνωστικά Υπερηχογραφήματα και την Προγεννητική Διαγνωστική.

Δρ. Γιώργος Αναστασίου

Ο Δρ Αναστασίου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Λειψίας και ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Staedtische Frauenklinik Leipzig, ένα νοσοκομείο φημισμένο για την εμπειρία και παράδοση του στη Μαιευτική και Γυναικολογική Χειρουργική.

Δρ. Αβραάμ Παντέχης

Ο Δρ Αβραάμ Παντέχης αποφοίτησε από την Ιατρική Ακαδημία Σόφιας. Εκπαιδεύτηκε στην Μαιευτική και Γυναικολογία στο Μακάριο Νοσοκομείου της Λευκωσίας. Απέκτησε την ειδίκευση του στην Θεσσαλονίκη το 1997 και στη συνέχεια εργάστηκε ως συνεργάτης ερευνητής μαζί με τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαίδη

Δρ. Αντρέας Καβαλλάρης

Ο Καθηγητής Δρ Ανδρέας Καβαλλάρης είναι επισκεπτόμενο μέλος της ιατρικής μας ομάδας. Ο Δρ Καβαλλάρης, ο Επικεφαλής της Γυναικολογικής Ογκολογίας στην κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, ειδικεύεται:

Δρ. Άρης Παπαγεωργίου

Ο Δρ Παπαγεωργίου είναι consultant στη μαιευτική και ειδικεύετε στην εμβρυϊκή ιατρική, με ειδικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του εμβρύου, προεκλαμψία και στο προγεννητικό υπερηχογράφημα. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έρευνα και εργάζεται σε μεγάλη κλίμακα ερευνητικά προγράμματα στην εγκυμοσύνη.

Δρ. Αναστάσης Αναστασιάδης

Ο Δρ Αναστάσης Αναστασιάδης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην Μαιευτική και Γυναικολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου – Αλεξάνδρα» στην Αθήνα.

Δρ. Κωνσταντίνος Τριγωνάκης

Ο Δρ. Τριγωνάκης αποφοίτησε απο το Πανεπιστήμιo Xαϊδελβεργης Γερμανίας το 1985.
Ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Nordenham και του Sankt-Rochus-Hospital Castrop-Rauxel.

Δρ. Χρήστος Αναστασίου

Ο Δρ. Χρήστος Αναστασίου αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Λειψίας και ειδικεύτηκε στο «Staedtisches Klinikum Sankt Georg», το οποίο συμπεριλάμβανε μεταξύ άλλων: περιγεννητικό κέντρο με πέραν των 1500 γεννών ανά έτος, ειδικό κέντρο μαστού και μονάδα λαπαροσκοπικών επεμβάσεων. Μετά την Εξειδίκευση του το 2016, συνέχισε αρχικά ως ειδικός και στην συνέχεια ως επιμελητής ιατρός μέχρι και το 2020. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 δέχεται ασθενείς στο Ιατρικό Κέντρο Μητέρα και Παιδί.