Από τη στιγμή που θα μάθετε ότι είστε έγκυος, η ζωή σας αλλάζει. Το Ιατρικό Κέντρο Μητέρας και Παιδιού στοχεύει να συνεργαστεί μαζί σας καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους προγεννητικής φροντίδας, της προτιμώμενης ή ιατρικά απαιτούμενης επιλογής τοκετού και των αναγκών σας για μεταγεννητική φροντίδα.

Ως η μεγαλύτερη ιδιωτική μαιευτική κλινική στην Κύπρο που γεννά περισσότερα από 500 μωρά το χρόνο, το Mother and Child Medical Center δίνει μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και την ποιότητα, καθώς και στην παροχή κορυφαίας υπηρεσίας μητρότητας για να διασφαλίσει ότι η εμπειρία του τοκετού σας θα μείνει αξέχαστη. αιτιολογικό. Στόχος μας είναι να θέσουμε τις γυναίκες στο επίκεντρο της δικής τους φροντίδας μητρότητας και να τις εξουσιοδοτήσουμε να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που θέλουν να γεννήσουν, όλα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας υγειονομικής περίθαλψης.

Η ομάδα των έμπειρων Μαιευτρών μας, είναι εδώ για να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις, είτε μεγάλες είτε μικρές. Διατίθενται εκπαιδευτικά μαθήματα για την προετοιμασία σας για τον τοκετό για εσάς και τον σύντροφό σας, καθώς και μαθήματα άσκησης για να διατηρήσετε τη

Η μοναδική μας ιδιωτική υπηρεσία μαιευτικής φροντίδας περιλαμβάνει:

  • Η γκάμα των πρόσφατα ανακαινισμένων δωματίων ή σουιτών μας τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών μπάνια, εγκαταστάσεις παρακολούθησης μωρών, καλωδιακή τηλεόραση και ψυγείο. Όλα με την επιλογή να μείνει ο σύντροφός σας μαζί σας μια νύχτα.
  • Ανέσεις μπάνιου από την Apivita, τον παλαιότερο Έλληνα κατασκευαστή φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης.
  • Φροντίδα ένας προς έναν καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού.
  • Μαιευτήρας αναισθησιολόγος με βάση το τοκετό 24 ώρες το 24ωρο.
  • 2 χειρουργεία, πλήρως εξοπλισμένα με χειρουργικά τραπέζια τελευταίας τεχνολογίας, χειρουργικό φωτισμό και αναισθησία.
  • 2 πλήρως ιδιωτικές αίθουσες παράδοσης με ιδιωτικό μπάνιο
  • 24ωρη φροντίδα, με μαίες να σας υποστηρίζουν και να σας βοηθούν να φροντίζετε το νεογέννητό σας. Ο θηλασμός δίνει στο μωρό σας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή. Σχεδόν όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν με επιτυχία. Μπορεί μερικές φορές να είναι σκληρή δουλειά για να ξεκινήσετε, αλλά για πολλούς είναι μια υπέροχη και ευχάριστη εμπειρία.


Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες σαρώσεις:

  - Η σάρωση πρώτου τριμήνου, την οποία εισήγαγε ο διάσημος γιατρός καθηγητής Κύπρος Νικολαΐδης. Πρόκειται για μια σάρωση που πραγματοποιείται μεταξύ 11-13 εβδομάδων εγκυμοσύνης και στοχεύει στον εντοπισμό εκείνων με τον υψηλότερο κίνδυνο να γεννήσουν ένα μωρό με χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Οι γιατροί του Ιατρικού μας Κέντρου συνεργάζονται με το Harris Birthright Center for Fetal Medicine, στο Λονδίνο και το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν ενημερώνεται ετησίως. Εάν διαπιστωθείτε ότι είστε υψηλού κινδύνου, έχετε την επιλογή να προχωρήσετε σε μια επεμβατική διαδικασία (CVS ή αμνιοπαρακέντηση) ή σε μια μη επεμβατική Προγεννητική εξέταση αίματος. Αυτές οι διαδικασίες και οι κίνδυνοι που τις περιβάλλουν μπορούν να συζητηθούν με το γιατρό σας.

- Η σάρωση ανωμαλιών είναι μια σάρωση που συνήθως εκτελείται γύρω στις 21-24 εβδομάδες της εγκυμοσύνης και διαγιγνώσκει συγγενείς ανωμαλίες.

- Τέλος, εάν επιθυμείτε, περίπου στις 32 εβδομάδες εγκυμοσύνης, μπορεί να πραγματοποιηθεί σάρωση ανάπτυξης και μέτρηση Doppler για να εκτιμηθεί το βάρος του εμβρύου κατά τη γέννηση και να διασφαλιστεί ότι το μωρό σας μεγαλώνει καλά.

- Κατά τη διάρκεια των τακτικών εξετάσεων, ο γιατρός σας εξετάζει το αμνιακό υγρό και την ανάπτυξη του μωρού σας.

Service Information

Antenatal UltrasoundFirst trimester scan, Anomaly scan, Growth Scan
DeliveryNatural Birth, Caesarean Section
PhotosRoom1
matern20156b
matern20156c
matern20156a
Maternity2
Maternity1