Μαιευτικές Υπηρεσίες
20150316000553

Από την πρώτη στιγμή που μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος η ζωή σου αλλάζει. Σκοπός του Ιατρικού Κέντρου Μητέρα και Παιδί είναι να εργαστεί σε συνεργασία με σας, σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε συμπεριλαμβανομένης της πλήρους προγεννητικής φροντίδας, της προτιμώμενης ή ιατρικά απαιτούμενης επιλογής τοκετού και της μεταγεννητικής φροντίδας.

Μονάδα Γυναικολογικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής
20150316000444

Ως η μεγαλύτερη ιδιωτική μαιευτική κλινική στην Κύπρο αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στη φροντίδα των γυναικών και των παιδιών, κατανοούμε πλήρως τις ευαισθησίες που υπάρχουν στην αναζήτηση θεραπειών για τις πολυπλοκότητες της υγείας των γυναικών.

Μονάδα Γυναικολογικής Ογκολογίας
20101214151334

Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα για τη σύγχρονη γυναίκα είναι η πιθανότητα εμφάνισης κακοήθους νόσου (καρκίνου) στα γεννητικά της όργανα (μαστού, ωοθήκες, σάλπιγγες, σώμα της μήτρας, τράχηλο της μήτρας, κόλπο, αιδοίο). Η συχνότητα εμφάνισης, η νοσηρότητα αλλά και η θνησιμότητα αυτών των νόσων είναι σχετικά μεγάλη. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας συνεχίζει να οδηγεί στο θάνατο ετησίως περί τις 30.000 γυναίκες στην Ευρώπη και 250.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο, ενώ στη χώρα μας προσβάλλει κάθε χρόνο 50-60 γυναίκες, κυρίως νέες, που δεν έχουν τεκνοποιήσει, και από αυτές χάνουν τη ζωή τους 20 με 25 κάθε χρόνο.

Η Γυναικολογική Ογκολογία έχει καθιερωθεί ως η ιατρική υποειδικότητα της Μαιευτικής- Γυναικολογίας, η οποία έχει ως αντικείμενο την παθολογία του γεννητικού συστήματος της γυναίκας και την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου. Παράλληλα, η Γυναικολογική Ογκολογία στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας  παροχής φροντίδας στις ασθενείς με καρκίνο, οι οποίες το πλέον δόκιμο είναι να αντιμετωπίζονται – τουλάχιστον στην πλειονότητα των περιπτώσεων – από εξειδικευμένους στο αντικείμενο αυτό γυναικολόγους-ογκολόγους.